Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slucko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sluškų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smalinės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smėlynės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 2 vyniniai obuoliai (Obuolys) 0,5 stiklinės pomidorų sulčių 2-3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis
mairūnas) cukraus pipirų druskos
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu
ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies. Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|