Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
175 g neriebios trintos varškės
6 šaukštai pieno
6 šaukštai augalinio aliejaus, be kvapo
75 g cukraus
1 kiaušinis
žiupsnelis druskos
300-320 g miltų
1 a. š. vanilinio cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
Įdarui:
50 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai cukraus
150 g serbentų
migdolų ar kokoso apibarstymui


Gaminimas:
Nuplauname uogas ir pašaliname kotelius (jei serbentai buvo sušaldyti, atšildykite). Sudedame visus tešlos ingredientus ir sumaišome maišytuvu, jei reikia įdedame daugiau miltų. Išmaišytą tešlą padaliname į 8 dalis, padarome paplotėlius ir sudedame ant kepimo popieriaus. Ant kiekvieno paplotėlio dedame margarino, padaliname uogas ir pabarstome viršų cukrumi bei plonomis migdolų skiltelėmis. Kepame 175 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai