Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros
200 g cukraus
4 kiaušinių
400 g miltų
2 didelių apelsinų
1 šaukšto susmulkintų rozmarinų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Padažui:
2 šaukštų apelsinų uogienės
2 šaukštų apelsinų sulčių


Gaminimas:
Įkaitiname orkaitę iki 180 °C.
Nuo apelsino nulupame žievelę ir išspaudžiame sultis.
Tešlai turėtų gautis maždaug 150 ml + 2 šaukštai padažui.
Sumaišome išsijotus miltus, kepimo miltelius ir rozmarinus.
Margariną išsukame su cukrumi ir sutrinta apelsino žievele.
Įmušame po vieną kiaušinius.Suberiame pasiruošą miltų mišinį ir supilame dalį apelsinų sulčių.
Supilame tešlą į kepimo formą, pabarstytą miltais, ir kepame apie 40 minučių. Iškepusį paliekame, kad atvėstų.
Pyragą valgome su apelsinų uogiene ir sultimis. Uogienę ir sultis kartu su keliais šaukštais vandens galima ir pakaitinti.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai