Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g margarino
200 g fermentinio sūrio
200 g miltų
1 kiaušinis
200 g pistacijų
1 kiaušinis sausainiams aptepti

Gaminimas:
Ant lentos supilame miltus, sutarkuojame sūrį, įdedame margariną, įmušame kiaušinį ir kapojame. Kai tešla pradeda sulipti, ją greitai suminkome ir 1 val. laikome šaldytuve.
Atšalusią tešlą iškočiojame 0,5 cm sluoksniu, patepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome susmulkintais riešutais. Tada supjaustome pailgais sausainėliais ir kepame, kol pagelsta.
Tinka prie alaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

200 g kepinių margarino
200 g tarkuoto sūrio
200 g miltų
200 g pistacijų
2 kiaušinių
Kmynų, sezamų pabarstymui


Gaminimas:
1. Iš margarino, miltų, sūrio ir 1 kiaušinio paruošti kapotą tešlą (galima naudoti ir virtuvinį kombainą).
2. Iš tešlos suformuoti rutulį, įvynioti jį į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve 1 val.
3. Atšalusią tešlą iškočioti, turi būti 0,5 cm storio lakštas.
4. Išplakti likusį kiaušinį ir plakiniu ištepti tešlos lakštą.
5. Apibarstyti kmynais, sezamais ar riešutais ir išpjaustyti norimos formos sausainius.
6. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 230°C orkaitėje, kol gražiai pagels.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai