Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g tikro sviesto
stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
šaukštelis kepimo miltelių
žiūpsnis druskos
~ 600 g miltų
100 g šokolado


Gaminimas:
Sviestą išsukame su cukrumi iki purumo, įmušame kiaušinius, dar kartą išmaišome. Miltus atskirame inde sumaišome su kepimo milteliais bei druska. Dalimis beriame į svieto/cukraus/kiaušinių masę ir kruopščiai viską maišome ir minkome, kol gausim vientisą tešlos gabalą. Tešla neturi būti kieta! Šokoladą susmulkiname gabaliukais ir dedame į tešlą, dar kartą perminkome. Tešlą geriausia bent pusdienį palaikyt šaldytuve (galima iki 3 parų).
Kabiname gabaliuką tešlos šaukštu, delnuose susukame rutuliuką, jį suplojame į blynelį ir dedame į skardą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temp., apie 15-20 min. Ataušinti ir skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai