Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
;l;kk;l;;lk;kl;kl;l,
anyksciai savivaldybe,
eduka klasė,
vataras,
orai mazeikiai,
darbo birža,
?????????,
anyksciai,lt,
rūta meilutytė laimėjimai,
??? ????? ?????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eiliuotos kalbos ritminis vienetas, eiluciu derinys, pasizymintis intonacine vienove ir sistemingai pasikartojantis kurinyje,
Pagal Biblija, treciasis Adomo ir Ievos sunus, gimes jau po to, kai Kainas nuzude Abeli,
Keli raudonos spalvos rutuliai buna ant angliskojo biliardo stalo,
Premija, kasmet nuo 1967 m. skiriama Jungtinese Valstijose uz geriausia mokslines fantastikos romana,
Rasytojas "Ode jaunystei", poemu "Grazina", "Konradas valenrodas", "Ponas Tadas", "Velines", "Krymo sonetai" autorius (liet.) ,
Obelų g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
P. Cvirkos g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Paluokesos g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Parko g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Pastovio g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sviesto, 100 g ruginių miltų, 50 g rudojo cukraus, 1 obuolys, 85 g bruknių, 1 šaukštelis cinamono, 1 šaukštas pieno, 1 kiaušinis, 1 šaukštas cukraus
pudros.
Gaminimas: Sviestą supjaustome kubeliais, suberiame miltus ir išmaišome rankomis, kad gautųsi trupiniai. Obuolius nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Į sviesto ir miltų masę sudedame kiaušinį, bruknes, cukrų, cinamoną, obuolius, supilame pieną ir viską
gerai išmaišome. Formuojame sausainukus, dedame į riebalais išteptą skardą ir kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka
įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|