Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g sviesto,
100 g ruginių miltų,
50 g rudojo cukraus,
1 obuolys,
85 g bruknių,
1 šaukštelis cinamono,
1 šaukštas pieno,
1 kiaušinis,
1 šaukštas cukraus pudros.


Gaminimas:
Sviestą supjaustome kubeliais, suberiame miltus ir išmaišome rankomis, kad gautųsi trupiniai.
Obuolius nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Į sviesto ir miltų masę sudedame kiaušinį, bruknes, cukrų, cinamoną, obuolius, supilame pieną ir viską gerai išmaišome.
Formuojame sausainukus, dedame į riebalais išteptą skardą ir kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai