Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vėliava,
github,
fond de tapis,
las razas de perros,
anhängercenter leonberg,
???????????,
odf??pdf???,
?????,
jackson butch guice,
??? ???,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Orės g., Kleipščių k., Plungės r. sav.,
Pievų g., Kleipščių k., Plungės r. sav.,
Alanto g., Kulių mstl., Plungės r. sav.,
Aušros g., Kulių mstl., Plungės r. sav.,
Beržų g., Kulių mstl., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 pakeliai arbatinių sausainių 300ml plakamos riebios grietinėlės 1 šaukštas maskarponės sūrio pora šaukštų cukraus 2 juodo šokolado plyteles 1,5 balto šokolado
plytelių aromatizatorių, vanilinio cukraus (pagal norą) kepimo popieriaus
Gaminimas: Susmulkinti ir sutrinti su mikseriu visus sausainius (aš naudojau paprastus “Cukrinius” sausainius). Viską sumalt taip, kad sausainiai pataptų miltais. Vėliau, į kitą indą
supilti grietinėlę, porą šaukštų cukraus, šaukštą maskarponės sūrio ir jei pageidaujat įlašint porą lašelių aromatizatoriaus ar įdeti vanilinio cukraus. Viską išplakti iki purumo. Tada, visą tą masę sumesti į sumaltus sausainius ir minkyti juos kol bus vientisa masė. Štai turime sausdainių
“tešlą”. Linksmiausias darbas prasideda dabar: gnaibome tešlą, darome rutuliukus, ir juos dedame ant kepimo popieriaus. Aš gavau 60 tokių rutuliukų. Pasiruošiame kokią skardą išklotą kepimo popieriumi, ir pradėsime “juodą” darbą. Paimame mažą puodą, susmulkiname 2 juodo
šokolado plyteles ir 1 balto šokolado plytelę ir kaitiname puode visąlaik pamaišant ant labai mažos ugnies tol, kol šokoladas ištirps. Tada apvilgom kiekvieną rutuliuką gautame šokalade. Kai baigiam, susmulkinam likusį baltą šokoladą, jį vėl ištirpiname ir gražiai apšlaikstome visus rutuliukus.
Likusias puošmenas darote jūs. Paliekame sausdainius šaldytuve porai valandų, kad šokoladas sustingtų. Skanaus! VERTA ŽINOTI: * nepamirškite paragauti suplaktos grietinėlės su kitais ingridientais. Nedarykite jos labai saldžios, nes ir sausainiai, ir šokoladas yra ganėtinai saldūs. *
šokoladas tirpsta 48 laipsnių temperatūroje, tad visad laikykite labai mažą ugnį ir nuolat maišykite, kad šokoladas neprisviltų. Jei tik matote, kad kažkas blogai, greitai nukelkite šokoladą nuo ugnies. * rutuliukus geriausiai apvilgyti šokoladu su dviem šaukštais. * maskarponio sūrio rasite
visuose didesniuose prekybos centruose sūrio skyriuje. * sausdainius geriau laikyti šaldytuve, nes šokoladas kambario temperatūroje ganėtinai gerai tirpsta. Šokolado glaistas žinoma gali keistis. Galite daryti baltus rutuliukus ir juos apšlaikstyti juodu šokoladu. Galite daryti
tiesiog juodus rutuliukus. Viskas jūsų vaizduotėje!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 30 g krakmolo 200 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g migdolų 70 g cukraus 2 kiaušinių trynių 2 pakelių vanilinio cukraus 1 žiupsnelis
druskos
Gaminimas: Sumaišykite dubenyje visus produktus: miltus, cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą, druską ir smulkintus migdolus. Pridėkite supjaustyto kubeliais margarino, kiaušinio trynius ir gerai išminkykite tešlą. Tešlą šaldytuvo kameroje reikėtų palaikyti apie 1
valandą. Tešlą iškočiojame ir formuojame sausainius. Kepame orkaitėje 180 laipsnių, kol gražiai pagelsta (apie 15 minučių). Galima pabarstyti cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g sviesto, kambario temperatūros 100 g rudojo cukraus 115 g medaus 1 kiaušinio trynys 450 g miltų 1 šaukštas prieskonių mišinio (cinamono, imbiero, gvazdikėlių ir muskato) 1
šaukštelis kepimo miltelių 100 g cukraus pudros Truputį sidabrinių pabarstukų
Gaminimas: Sviestą supjaustykite kubeliais ir išmaišykite su cukrumi. Po to įmaišykite medų, kiaušinio trynį, prieskonius, kepimo miltelius ir iš lėto beriant - miltus. Iškočiokite tešlą iki
2-4 mm storio lakšto ir išspauskite įvairių formelių sausainius. Jei norėsite sausainius kabinti ant eglutės, išspauskite kiekviename sausainyje po mažą skylutę siūlui ar juostelei perverti. Sudėkite sausainius ant kepimo skardų, išklotų pergamentiniu popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki
180° C. Kepkite apie 10 minučių. Pabarstykite cukraus pudra. Patepkite tas vietas ant kurių bersite pabarstukus medumi ir sudėkite papuošimus.
|
|
|
|
|