Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų
300 - 350 g miltinio cukraus
3 kiaušiniai
50 g cukraus
50 g aguonų
1 žiupsnelis vanilinio cukraus


Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su miltiniu ir vaniliniu cukrumi, berkite miltus ir užminkykite tešlą.
Darykite mažus rutuliukus, juos suspauskite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Pabarstykite juos cukrumi bei aguonomis ir 30 min. palikite šiltoje patalpoje, kad apdžiūtų.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 7 min.
Taip pat šiuos sausainiukus galite pertepti mėgstamu pertepimu.
Skanaus.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2021 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai