Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Picos padas:
125 g margarino
250 g grietinės
1 arbatinis šaukštelis sodos
miltų
0,5 stiklinės vandens
1 šaukštas aliejaus
Ant picos viršaus:
Daktariškos dešros
Fermentinio sūrio
1 pomidoro
Raugintų agurkų
0,5 svogūno
Picų prieskonių
Padažui:
Kečiupo
Majonezo


Gaminimas:
Margariną ištirpdyti, kol jis atvės į dubenį sudėti grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišyti. Tada dėti miltus, dėti tiek, kol tešla nebelips prie rankų.
Ingredientus - dešrą ir sūrį sutarkuoti. Agurkus, svogūną ir pomidorą smulkiai supjaustyti.
Padažas- kečiupą ir majonezą sumaišyti.
Padažą tepti ant plonai iškočiotos tešlos, dėti dešrą (ją prispausti su šaukštu prie pado), dėti nusunktus pomidorus ir agurkus (galima ranka išspausti sultis), svogūną ir tarkuotą sūrį. Apibarstyti picų prieskoniais ir kepti apie 40min. 170C temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai