Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "W" [numeris 74],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Xe" [numeris 54],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Zn" [numeris 30],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Zr" [numeris 40],
Cheminis elementas, kuris buvo taip pavadintas pagal miestelio, esancio skotijoje, pavadinima,
Kvėdarnos g., Žadeikių k., Šilalės r. sav.,
Laumkalnio g., Žadeikių k., Šilalės r. sav.,
Stanislovo Rimkaus g., Žadeikių k., Šilalės r. sav.,
Šaukliškės g., Žadeikių k., Šilalės r. sav.,
Šilalės g., Žadeikių k., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg "šašlykinės" kiaulienos 3 - 4 skirtingų spalvų saldžiųjų paprikų 3 didesnių svogūnų 200 gr grietinės 200 gr majonezo kubelio vištienos sultinio šaukšto miltų šiek
tiek aliejaus maltų lapelių, pipirų druskos obuolių acto citrinos ,,Kotanyi'' prieskonių - mėsą minkštinančios druskos petražolių baziliko čiobrelių paprikos miltelių aitriosios paprikos
Gaminimas: Mėsą susmulkinti kaip šašlykams. Į pusę
litro virinto šalto vandens įpilti 2 šaukštus obuolių acto, 2 šaukštus citrinos sulčių, po žiupsnelį pipirų ir lauro lapelių. Šiuo tirpalu užpilti mėsą. Dar įdėti į kelias dalis perpjautą svogūną ir palikti nakčiai, galima šaldytuve. Jau gaminant troškinį, marinatą nupilti, svogūną
išmesti. Į mėsą suberti nubrauktą šaukštelį mėsą minkštinančios druskos,išmaišyti bei pakepinti mėsą sausoje keptuvėje. Susidaro skysčio, kurį nupilti, bet pasilikti. Kai mėsa apdžiūsta, įpilti į keptuvę šlakelį aliejaus, o ant mėsos užberti šaukštą miltų, išmaišyti ir pakepinti, kol lengvai
apskrus. Tuomet sudėti 2 susmulkintus svogūnus. Jei svyla, įpilti nupilto sultinio. Kol svogūnai ant lėtos ugnies troškinasi su mėsa, pjaustomos paprikos. Ir jos sudedamos į keptuvę. Tuoj pat iš 200 gr grietinės, 200 gr majonezo ir 20 gr vandens, kuriame ištirpintas vištienos sultinio kubelis,
paruošiamas padažas. Jis užpilamas ant mėsos. Belieka pridėti itin aromatingų "Kotanyi" prieskonių - petražolių, baziliko, čiobrelių, paprikos miltelių, jei patinka - ir džiovintos aitriosios paprikos. Troškinys, vis pamaišant, kepamas keptuvėje su dangčiu apie 20 min. Tinka valgyti su
bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|