Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Navasiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nemenčinės pl., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Neskučių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Netimero g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg avienos 3-4 šaukštai taukų (geriausia avienos) 3 svogūnai 2 šaukštai citrinos sulčių arba keli šaukštai vyno acto pundelis svogūnų laiškų druska malti
pipirai žalumynai
Gaminimas: Mėsą supjaustykite 50-60 g svorio kubeliais, pabarstykite juos druska, pipirais, pašlakstykite pasirinktinai citrinos sultimis arba vyno actu, sumaišykite su susmulkintais žalumynais bei svogūnų laiškais. Viską sudėkite į
molinį arba emaliuotų indą ir paslėgę palaikykite šaltai 5-6 valandas. Tada šašlykus ištepkite taukais (arba sviestu), suverkite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių anglių. Šiuos šašlykus galima patiekti su apskrudintomis bulvėmis.
Skanaus!
|
|
|
|
|