Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
pikuki mjcurve,
wertyuiop[],
fakebokep bio.,
accéder a mon compte fdj,
????????????,
google,
apparaatbeheer,
n013-mlo2-lp20136,
patricia rodriguez valéo,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laimos g., Radikių k., Kauno r. sav.,
Lašo g., Radikių k., Kauno r. sav.,
Laumės g., Radikių k., Kauno r. sav.,
Lazdynų g., Radikių k., Kauno r. sav.,
Mėlynių g., Radikių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sviesto 100 g cukraus 1 šaukštas smulkiai tarkuotos citrinos ar apelsino žievelės 3 kiaušiniai 1 šaukštas vanilinio cukraus 250 ml pieno 280 g miltų 1 šaukštelis kepimo
miltelių žiupsnelis druskos 100 ml šokoladinio, kavos likerio ar trauktinės biskvitui apšlakstyti. Pertepimui reikės: 500 g juodojo šokolado 400 ml putojančio vyno (aš naudojau paprastą šampaną) 200 ml pieno arba grietinėlės. Jei putojantis vynas labai rūgštus, pieną keiskite
grietinėle, nes kitaip rūgštis gali jį sutraukti (nors man taip nenutiko, bet turėkite omenyje) ~ 35 g želatinos
Gaminimas: Paruoškite tešlą: Orkaitę įkaitinkite iki 190 °C temperatūros. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi,
žiupsneliu druskos, citrinos/apelsino žievele ir kiaušinių tryniais. Baltymus sudėkite į atskirą sausą indą ir suplakite iki standumo. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Supilkite pieną ir vėl gerai išmaišykite. Pabaigoje sudėkite plaktus kiaušinių
baltymus ir lengvai išmaišykite. Išardomą kepimo skardą (apie 22 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi. Tešlą padalinkite į tris dalis. Kiekvieną dalį kepkite atskirai apie 20 minučių. (Na kadangi aš bandymą atlikinėjau su skirtingomis biskvitų tešlomis, tai pas manes jų daugiau
susidėjo, bet skonis liuksiškas gavosi.) Atminkite, kuo platesnė Jūsų skarda, tuo žemesnis bus biskvitas. Iškepusius biskvitus apšlakstykite likeriu/trauktine ir palikite, kad atvėstų. Paruoškite pertepimą. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų. Į puodą
sudėkite šokoladą, supilkite pieną ir kaitinkite, kol šokoladas ištirps (užvirinti nereikia). Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite išbrinkintą želatiną (nupilkite vandens perteklių, kuriame brinkinote želatiną) ir ją ištirpinkite. Jei netirpsta, dar šiek tiek pašildykite. Šampaną pilkite
plona srovele ir nuolat maišykite kol gausite vientisą kremą. Padėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek atvėstų (kremas turi pradėti standėti, bet nepasidaryti kietas). Kremu pertepkite biskvitus. Galite palikti šiek tiek kremo paviršiui aptepti. Galite tortą pasipuošti. Čia jau jūsų
fantazija. Suteptą tortą padėkite į šaldytuvą ir vėsinkite apie 3 - 6 valandas. Skanaus! P.S. Tinka prie kavos, ir šiaip įvairioms progoms. Skonis pasakiškas!
|
|
|
|
|