Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikros formos, ryskiu spalvu puosni veliavele su komandos, sporto klubo, kolektyvo, draugijos, miesto, salies skiriamaisiais zenklais, simboliais,
Kiek minuciu trunka vienas australiskojo futbolo kelinys,
Arhitekturos kurinio arba jo dalies pertvarkymas,
Auksciausias ugnikalnis islandijoje,
Lietuviu sniego dievas,
Notangų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Viduklės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
O. Milašiaus g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Obelynės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Obuolių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 3 tryniai 1 stiklinė cukraus 3 šaukštai kokoso drožlių 1 sumalta citrinos žievelė 300-350 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 pakelis
vanilinio cukraus 3 baltymai 1,5-2 stiklinės miltinio cukraus 5-7 šaukštai mėtų sirupo konditerinių karoliukų
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užminkome trapią tešlą su kokosais. 30 min. ją palaikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4 mm storio tešlos
lakštą. Iš popieriaus pasiruošiame eglutės formos trafaretą ir jį uždėję ant tešlos išpjauname eglutės formos sausainius. Juos kepame kepimo popieriumi išklotoje skardoje 150°C temperatūroje apie 15 min. Tuomet suplakame baltymus su miltiniu cukrumi iki standžių putų. 2 šaukštus
glajaus atidedame, o likusį įmaišome mėtų sirupą ir juo aptepame sausainius bei pravėrę orkaitės dureles džioviname aukščiausioje lentynoje. Atvėsusius sausainius puošiame baltyminio glajaus taškeliais, į kuriuos įspaudžiame konditerinius karoliukus.
|
|
|
|
|