Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinio g., Gudžiūnų mstl., Kėdainių r. sav.,
Ąžuolyno g., Janušavos k., Kėdainių r. sav.,
Janušavos g., Janušavos k., Kėdainių r. sav.,
Topolių g., Janušavos k., Kėdainių r. sav.,
Alyvų g., Josvainių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kiaulės galvos 2 morkos 1 svogūnas Prieskonių Lauro lapelių
Gaminimas: Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis
nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir,
kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
|
|
|
|
|