Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
K. Kalinausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Semenavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Sirvydo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Stašio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Vanagėlio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litras kefyro 0,5 litro pasukų 1 litrinis stiklainiukas marinuotų burokelių 5 kiaušiniai kietai virti 1 agurotis 100 g špinatų 50 g salotų lapų
Gaminimas: Į didelį
dubenį supilam kefyrą ir pasukas. Supilam burokėlius su visu skysčiu. Dedame smulkintą agurką ir kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Valgome su virtomis bulvėmis. Skanaus
|
|
|
|
|