Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
70 g salotų lapelių mišinio
150 g virtų burokėlių
1 greipfrutas
0,5 raudono svogūno
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. balzamiko arba raudono vyno acto
 žiupsnelis rupios druskos
5-6 juodieji pipiriukai
4-5 šakelės šviežio čiobrelio


Gaminimas:
Šaltą burokėlį supjaustome pusriekutėmis, išbėgusias sultis pataupome padažui.
Sluoksniais ant lėkštės išdėliojame salotų lapelius, burokėlio pusriekutes, pomelo arba greipfruto minkštimo gabaliukus, svogūno juosteles.
Čiobrelį, druską ir pipirus sugrūdame grūstuve, sumaišome su aliejumi, burkėlių sultimis ir actu. Šakute išplakame padažą ir juo apliejame salotas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai