Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gegučių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Gegužės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Gėlių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Gelmės g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Genių Slėnio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 70 g salotų lapelių mišinio 150 g virtų burokėlių 1 greipfrutas 0,5 raudono svogūno 2 v. š. alyvuogių aliejaus 1 v. š. balzamiko arba raudono vyno acto žiupsnelis rupios
druskos 5-6 juodieji pipiriukai 4-5 šakelės šviežio čiobrelio
Gaminimas: Šaltą burokėlį supjaustome pusriekutėmis, išbėgusias sultis pataupome padažui. Sluoksniais ant lėkštės išdėliojame salotų lapelius, burokėlio pusriekutes, pomelo arba greipfruto minkštimo
gabaliukus, svogūno juosteles. Čiobrelį, druską ir pipirus sugrūdame grūstuve, sumaišome su aliejumi, burkėlių sultimis ir actu. Šakute išplakame padažą ir juo apliejame salotas.
|
|
|
|
|