Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eigulių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Justino Staugaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Čibiro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Donelaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g salotų 1,5 citrinos 2 raudoni obuoliai 250 g nepernokusio “Camembert” sūrio Marinatui: druskos šviežiai maltų pipirų cukraus 2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus 2
šaukštai graikinių riešutų aliejaus 50 g graikinių riešutų kremo
Gaminimas: Salotas išskirstyti, nuplauti ir nusausinti. Citriną nuplauti karštu vandeniu. Plonai nutarkuoti žievelę ir išspausti sultis Obuolius nuplauti, supjausčius išimti sėklas. Smulkiai supjausčius iškart
sumaišyti su 4 šaukštais citrinos sulčių. Camembert’o sūrį supjaustyti mažais gabalėliais. Visas salotų sudedamąsias dalis gerai išmaišyti viename inde. Marinatas: Sumaišyti citrinos žievelę, likusias citrinos sultis, druską, pipirus ir žiupsnelį cukraus. Įmaišyti abiejų rūšių
aliejaus. Graikinių riešutų kremą suskaldyti. Kartu su marinatu užpirti ant salotų. Energetinė 1 porcijos vertė: apie 400 Kcal, 31 g riebalų.
|
|
|
|
|