Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g virtos arba keptos kalakutienos
0,5 salotų (iceberg)
Pomidorų
150 g konservuotų persikų
Saujelė svogūnų laiškų
Padažui:
2 v. š. majonezo
2 v. š.  grietinėlės
1 v. š.  persikų sirupo
Druskos
Pipirų


Gaminimas:
Supjaustome virtą kalakutieną. Į lėkštę plėšome salotų lapus, dedame
pjaustytą pomidorą, konservuotą persiką ir kalakutienos
krūtinėlę.
Pagaminame padažą. Sumaišome majonezą, grietinę, pilame šiek tiek sirupo iš konservuotų vaisių, pagardiname druska bei pipirais.
Salotas pagardiname padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g kalakutienos, virtos ar kepintos
0,5 aisbergo salotų
1 pomidoro
150 g konservuotų persikų
Truputis sirupo (nuo konservuotų persikų)
1 saujelės svogūnų laiškų
Padažui:
2 v. š. majonezo
2 v. š.  grietinėlės
1v. š.  persikų sirupo
Druskos, pipirų


Gaminimas:
Supjaustome virtą kalakutieną. Į lėkštę suplėšome salotų lapus, dedame pjaustytą pomidorą, konservuotų persikų ir kalakutienos (vištienos) krūtinėlę.

Pagaminame padažą: sumaišome majonezą, grietinę ir sirupą iš konservuotų vaisių. Pagardiname druska bei pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai