Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viena is dazniausiu autosominiu recesyviniu budu paveldimu ligu; jos geno nesiotojas yra kas 20? 25 Lietuvos gyventojas: Cistine .....,
Rasytojas, romanu "Bucinys raupsuotajam", "Ugnies upe", "Gimdytoja", "Treza Dskeiru", "Gvaciu kamuolys" autorius (liet.) ,
Italu lakunas, tapes pirmuoju pasaulyje bombarduotoju is lektuvo,
Koks menuo japonu menulio kalendoriuje buvo vadinamas kaminadzuki - menesiu be dievu,
Askorbinine rugstis kitaip,
Birutės g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Dvaro g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Kuršių g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Lauko g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Liolių g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų 150 gramų sviesto 1 stiklinė pieno 1 šaukštas kvietinių miltų Druska Citrinos rūgštis Petražolės Gaminimas: Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir
parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|