Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pati maziausia is ju marmozete, o kaip vadinasi pati didziausia,
Kas 28 metus pragyveno netoli Orinoko upes ziociu,
Kas bendro tarp kompozitoriu Listo, Sibelijaus, Vagnerio, Mocarto ir Haidno,
Kaip vienu zodziu vadinami vaisiai, ledai ir grietinele,
Ka kinai vadina "laimes vandeniu,
Miško g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav.,
Skudutės g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav.,
Slėnio g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav.,
Utenos g., Skudutiškio k., Molėtų r. sav.,
Delvų g., Smailių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų 150 gramų sviesto 1 stiklinė pieno 1 šaukštas kvietinių miltų Druska Citrinos rūgštis Petražolės Gaminimas: Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir
parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|