Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 g liesos kiaulienos
2 šaukštai aliejaus
4 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
1 nedidelis svogūnas
2 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštas cukraus
1 raudona paprika, supjaustyta kubeliais
0,5 agurko, iš jo išpjauti sėklas ir supjaustyti juostelėmis
2 pomidorai, supjaustyti skiltelėmis
115 g ananaso, supjaustyto nedideliais gabaliukais
maltų juodųjų pipirų
svogūnų laiškų

Gaminimas:
1. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Inde "Vok" arba didelėje keptuvėje įkaitint aliejų.
2. Jame apkepinti česnaką iki auksinės spalvos. Į keptuvę sudėti kiaulieną ir kepti toliau 4-5 minutes. Įdėti svogūną.
3. Į keptuvę supilti žuvies padažą ir supilti cukrų bei maltus juoduosius pipirus. Viską sumaišyti ir kepti dar 3-4 minutes, iki kiauliena iškeps.
4. Į keptuvę sudėti likusias daržoves, ananasą ir svogūnų laiškus. Jei reikia, įpilkite kelis šaukštus vandens. Viską kepti dar 3-4 minutes.
Patiekalą pateikti karštą, papuošus petražolių lapeliais ir svogūnų laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai