Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
80 g cukraus
80 g sviesto
120 ml vandens
80 g maskarponės sūrio
80 g miltinio cukraus
80 g kokosų drožlių
2 šaukštai kakavos
200 g sausainių "Gaidelis"


Gaminimas:
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai