Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Produktai biskvitui:
1 indelis kondensuoto pieno
50g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai kefyro
1 stiklinė miltų
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis sodos
1 kiaušinis
Produktai kremui:
380g grietinės
1 stiklinė cukraus
0,5 šaukštelio citrinos rūgšties


Gaminimas:
Kiaušinį išplakame, įpilame kondensuotą pieną, 2 šaukštus kefyro ir 1 šaukštelį sodos, užgesintos 1-ame šaukšte kefyro. Viską išmaišome ir sudedame išlydytą margariną bei miltus.
Masę padaliname į dvi dalis. Į vieną dalį įdedame kakavą. Abi dalis reikia kepti atskirai, apvalioje formoje apie 25min. 200ºC temperatūroje. Biskvitams iškepus, juos perpjauname horizontaliai per pusę ir padedame atvėsti.
Kol biskvitas atauš, pasigaminame kremą. Į dubenį įpilame grietinę, cukrų ir citrinos rūgštį. Viską gerai išmaišome mikseriu.
Vieną biskvito dalį dedame atgal į formą ir tepame kremą. Tai kartojame, kol uždedama paskutinė biskvito dalis. Tada dedame tortą į šaldytuvą ir laikome apie 2-3 valandas.
Ištraukus tortą iš šaldytuvo galima vietą užleisti fantazijai jį puošiant. Papuošimui galima panaudoti uogas, vaisius arba šokoladinį glajų.
Sėkmės gaminant ir skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai