Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žilvino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žynių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiogų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žirgo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žirgo Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 keptos duonos riekelės 3 šaukštai margarino 6 dešrelės 1 stiklinė alaus 3 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio 1 trynys 1/2 šaukštelio cinamono miltelių
(Cinamonas) druskos
Gaminimas: Alų, sūrį, cinamoną ir trynį ištrinti iki lygios masės. Paskaninti druska. Duonos riekeles iš abiejų pusių patepti margarinu, apkepinti ir sudėti ant kepimo skardos. Dešreles nulupti, kiekvieną perpjauti pusiau. Po 2 puseles sudėti ant
skrebučio, apipilti padažu ir 10-15 min. kepinti karštoje orkaitėje. Patiekti su alumi.
|
|
|
|
|