Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 ml migdolų, nuluptomis žievelėmis
125 g kambario temperatūros sviesto
250 ml cukraus
700 ml kvietinių miltų
1 pakelio (0,5 g) Santa Maria šafranų
1 valg.š. karšto vandens
3 kiaušinių
2 arb.š. Santa Maria vanilinio cukraus
1 arb.š. Santa Maria kepimo miltelių


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temperatūros. Pakepinkite migdolus orkaitėje apie 10 minučių.
Šafranus išmirkykite karštame vandenyje. Atskirai sumaišykite sviestą su cukrumi ir po vieną įmaišykite kiaušinius. Po to sudėkite išmirkytus šafranus.
Gerai išmaišykite miltus su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Sausus ingredientus supilkite į prieš tai paruoštą skystą masę. Suberkite migdolus. Gautą tešlą suvyniokite į tris ilgus ritinius ir sudėkite į kepimo indą.
Orkaitėje kepkite apie 30 minučių. Išėmę ritinius supjaustykite 5 cm ilgio gabaliukais. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 100°C. Kepkite apie 15 minučių.
Kai iškeps, išjunkite orkaitę ir palikite sausainius išdžiūti.
Iškepėme ~60 vnt.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai