Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g virtų ryžių, 80 g maltos veršienos, 2 kiaušiniai, 1 šaukštelis kmynų, pipirų, muskatų, druskos, miltų blynams pavolioti.
Padažui: 50 g grietinėlės, 1
šaukštelis sojos padažo, 1 šaukštas smulkintų petražolių, aliejaus kepti.
Gaminimas: Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį įplakame ir į jį sumerkiame
paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje. Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant
blynu. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|