Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g šviežios lydekos mėsos
1 mažos morkos
1 mažo svogūno
1 riekės batono
50 g pieno
15 g tirpinto sviesto
1 kiaušinio
1 šaukštelio krakmolo
1 šaukšto citrininių žuvies prieskonių
1 žiupsnio juodųjų pipirų
1 žiupsnio lauro lapelių
1 žiupsnio džiovintų čiobrelių
1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų
2 saujelės smulkintų žalių bazilikų
1 šaukšto druskos
100 g ryžių
3-4 svogūnų laiškų


Gaminimas:
Mėsą, atskirtą nuo stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu.
Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti šaukštelį druskos ir citrininius žuvies prieskonius, išmaišyti.
Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti prieskonius ir žalumynus, įpjaustyti morkos.
Virti apie 20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai