Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 stiklinės virtų ryžių
1 kietai virtas kiaušinis
2-3 žali kiaušiniai
2-3 saujos džiūvėsėlių
druskos, aliejaus kepimui


Gaminimas:
Į ryžius sudedame smulkiai supjaustytą virtą kiaušinį, įmušame žalius kiaušinius, įberiame druskos ir džiūvėsėlių. Turi buti rankomis minkoma mase, iš kurios padarome nedidelius paplotelius. Juos is abiejų pusių apkepame keptuveje kol gražiai aprus. Pateikiama: su uogiene ar grietine ir cukrumi arba su pomidoru padažu ar lydytu sviestu (šiuo atvėju į masę dar buvo galima įdėti smulkintų žalių petražalių, krapų, pipirų, prieskonių “Vegeta”).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g virtų ryžių
1 morka
1 skiltelė česnako
1 kiaušinis
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas miltų
Prieskoniai - pagal skonį
 


Gaminimas:
Į išvirtus ryžius įspausti česnaką, įmaišyti kepintą morką, įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą, pagardinti prieskoniai: druska, pipirais, krapais, mairūnu ir kt. Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštą masės ir gražiai suformuoti šaukšto pagalba paplotėlius. Tinka kaip šaltas užkandis su česnakiniu padažu ir kaip karštas patiekalas su grybų padažu. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai