Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antrasis pagal dydi Europos miestas,
Masina orui, dujoms, garams suspausti iki itin didelio slegio,
Kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: esc! , io, vega,
Senoves graiku mitu vaizdinys? bedugne,
"Vandens ciaupas" kitaip,
Pergalės g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Pievų g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Ramunių g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Sodo g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Stadiono g., Jakų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės virtų ryžių 600 g obuolių (arba kitų vaisių) (Obuolys) 0,5 stiklinės cukraus 1 stiklinė grietinėlės 2 šaukštai margarino 2 šaukštai vanilinio cukraus 1 šaukštas malto
cinamono (Cinamonas) druskos
Gaminimas: Vaisius nuplauti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti ir išmaišyti su cukrumi, cinamonu ir virtais ryžiais. Patiekalą sudėti į išteptą margarinu atsparų karščiui indą, pabarstyti margarino drožlėmis, įdėti į labai karštą orkaitę ir
pridengus pakepinti 30 min. Patiekti karštą arba šaltą, apipylus grietinėle, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.
|
|
|
|
|