Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės virtų ryžių
200 g šaltai rūkytos nugarinės
4-5 marinuoti agurkėliai
2 virtos morkos
0,5 svogūno
100 g fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
3-4 šaukštai majonezo
druska
malti baltieji pipirai
mažų marinuotų agurkėlių salotoms papuošti
petražolių lapelių salotoms papuošti

Gaminimas:
Į virtus ryžius suberiame kubeliais supjaustytą kumpį, virtas morkas, fermentinį sūrį ir svogūną.
Dalį morkų kubelių paliekame papuošimui.
Marinuotus agurkėlius supjaustome griežinėliais.
Česnako skiltelę nulupame, smulkiai supjaustome ir sumaišome su majonezu.
Taip paruoštu majonezu užpilame mišrainę, paskaniname druska (jei reikia) bei maltais baltaisiais pipirais ir išmaišome.
Mišrainę sudedame į porcijinius indelius salotoms ir papuošiame supjaustytais marinuotais agurkėliais, petražolių lapeliais ir morkų kubeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai