Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės ryžių,
6 kiaušiniai,
6 šaukštai cukraus,
6 rūgštūs obuoliai,
50 g sviesto,
džiūvėsėliai,
truputis vanilino,
miltinis cukrus,
1 kiaušinio trynys (patepimui).


Gaminimas:
Ryžius išverdame. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi ir sudedame į atvėsusius ryžius.
Baltymus gerai išplakame su vanilinu, sudedame į ryžius ir viską sumaišome.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome griežinėliais.
Į sviestu išteptą bei džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą dedame sluoksnį paruoštų ryžių, eilę griežinėliais pjaustytų obuolių, vėl ryžių ir taip toliau. Viršus turi būti ryžių.
Apkepo viršų patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstome miltiniu cukrumi.
Kepame 220 laipsnių temperatūroje, 30-40 min.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai