Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
400 g ilgagrūdžių ryžių
1 imbieras
1 skardinė konservuotų kukurūzų
4 žiupsneliai kalendros
30 ml teryiaki padažo
2 citrinžolės
30 ml sezamų aliejaus
1 poras
1 l vandens


Gaminimas:
1. Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį, nukoškite jį.
2. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
3. Po akimirkos sudėkite prieš tai išskalautus ryžius. Kepkite kelias minutes.
4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti per centimetrą. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
5. Keptuvėje pašildykite kukurūzus.
6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus, užpilkite teriyaki padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
7. Patiekite apibarstytus susmulkintais kalendrų lapais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai