Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kazlėkai, 200 gramų
Bulvės, 2 vienetai
Sviestas, 2 šaukšteliai
Grietinė, 1 šaukštas
Pomidorų padažas, 1 šaukštas
Svogūnai, 1 vienetas
Kvietiniai miltai, 0.5 šaukšto
Juodieji pipirai, pagal skonį
Druska, pagal skonį
Svogūnai, laiškai, truputį

Gaminimas:
Kazlėkai nulupami, supjaustomi stambiais gabaliukais (mažos kepurėlės paliekamos sveikos) ir verdami pasūdytame vandenyje 6—8 minutes. Kiaurasamtyje nuvarvinus, apkepinami svieste, apibarstomi miltais, užpilami grietine ir gerai išmaišoma. Pridedama pomidorų padažo, prieskonių ir dar kartą išmaišoma. Taip paruošti grybai sudedami į puodą ir troškinami.
Bulvės supjaustomos kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinamos svieste, iki pusiau suminkštės. Po to jos sudedamos į grybus, viskas išmaišoma ir kepama orkaitėje 20—30 minučių.
Patiekiant, apibarstoma supjaustytais svogūnų laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai