Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Teorija, aiskinanti, kad Zemes geol. istorijoje ilgas, palyginti ramias epochas pakeisdave trumpi katastrofu laikotarpiai,
Lot. cautio - rastiska garantija, uzstatas, laidas,
Zemesniuju augalu, pvz., dumbliu, kuno dalis, panasi i aukstesniuju augalu stieba,
Toks moliuskas; ju kriaukles vartotos vietoj pinigu, Gvinejos piniginio vieneto silio simtoji dalis,
Derva, gaunama is spygliuocio medzio agacio; naud. technikoje, medicinoje,
Mažoji g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Plačkelio g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Vilties g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Ajerų g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolų g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g išsijotų rupių kvietinių miltų 2 šaukštai susmulkintos šviežios kalendros 1 supjaustytas šviežias ankštinis pipiras 1 šaukštelis druskos 475 ml drungno
vandens
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus komponentus. Maišydami lėtai pilkite vandenį, kad gautųsi vienalytė blynų tešla. Dubenį uždenkite audeklu ir palikite pastovėti mažiausiai pusvalandžiui. Kai viskas paruošta kepti, sutepkite keptuvę maždaug 1/2 arb. š.
ghi arba aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Tešlą vėl išplakite,— ji turi būti skystoka. Užlašinkite ant keptuvės kelis lašus vandens. Jei jie tiška ir čirška, keptuvė įkaitusi. Užpilkite 4 šaukštus tešlos ir šaukšto apačia sukamaisiais judesiais ja plonai paskleiskite, pradėję nuo
vidurio. Iš tokio kiekio tešlos iškepa plona, maždaug 20 cm skersmens dosa. (Visa dosų kepimo paslaptis glūdi sugebėjime paskleisti tešlą įkaitusioje keptuvėje greičiau, nei ji suspės sukietėti.) Kepkite 2-3 minutes, kol pasidarys rudai auksinės spalvos. Apverskite. Kita pusė iškepa dvigubai
greičiau už pirmąją, tačiau niekada taip tolygiai neparuduoja. Jei vienai dosai pilsite 4 šaukštus tešlos, gausite maždaug 15 dosų. Atta dosas patiekite su kokoso čatniu ar paprastu jogurtu, arba su abiem drauge. Tešla ruošiama: 10 min. Laikoma: 30 min. Viena dosa kepama: apie 5 min.
|
|
|
|
|