Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kurios domeno vardas yra ".gd",
Nestrukturiskas samburis zmoniu, neturinciu aiskiai suvokiamu bendru tikslu, taciau siejamu panasios emocines busenos ir bendro demesio objekto,
Tapytojas, "Pusryciai ant zoles", "Olimpija" autorius,
Biblijos personazas, vienintelis doras Sodomos miesto gyventojas,
Sekmingas kilimas tarnyboje,
K. Būgos g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
K. Donelaičio g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
K. Donelaičio skg., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Kauno g., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Kauno skg., Zarasų m., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g išsijotų rupių kvietinių miltų 2 šaukštai susmulkintos šviežios kalendros 1 supjaustytas šviežias ankštinis pipiras 1 šaukštelis druskos 475 ml drungno
vandens
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus komponentus. Maišydami lėtai pilkite vandenį, kad gautųsi vienalytė blynų tešla. Dubenį uždenkite audeklu ir palikite pastovėti mažiausiai pusvalandžiui. Kai viskas paruošta kepti, sutepkite keptuvę maždaug 1/2 arb. š.
ghi arba aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Tešlą vėl išplakite,— ji turi būti skystoka. Užlašinkite ant keptuvės kelis lašus vandens. Jei jie tiška ir čirška, keptuvė įkaitusi. Užpilkite 4 šaukštus tešlos ir šaukšto apačia sukamaisiais judesiais ja plonai paskleiskite, pradėję nuo
vidurio. Iš tokio kiekio tešlos iškepa plona, maždaug 20 cm skersmens dosa. (Visa dosų kepimo paslaptis glūdi sugebėjime paskleisti tešlą įkaitusioje keptuvėje greičiau, nei ji suspės sukietėti.) Kepkite 2-3 minutes, kol pasidarys rudai auksinės spalvos. Apverskite. Kita pusė iškepa dvigubai
greičiau už pirmąją, tačiau niekada taip tolygiai neparuduoja. Jei vienai dosai pilsite 4 šaukštus tešlos, gausite maždaug 15 dosų. Atta dosas patiekite su kokoso čatniu ar paprastu jogurtu, arba su abiem drauge. Tešla ruošiama: 10 min. Laikoma: 30 min. Viena dosa kepama: apie 5 min.
|
|
|
|
|