Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g karšto rūkymo žuvies (naudojau lašišą)
200 g grietinės (neriebios)
200 g grietinėlės (35 % riebumo)
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
3 želatinos lapelių


Gaminimas:
Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, pipirais ir druska, jei jos dėsite. Želė lapelius užpilti šaltu vandeniu. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su grietine ir krapus. Pabaigoje įmaišyti išmirkytus želė lapelius (Juos tiesiog išimkite iš vandens ir nuvarvinkite).
Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių dėti žuvies putėsius. Putėsius galite tiesiog tepti ir ant , skrudintos baltos duonos. Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai