Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g. rūkytos menkės
3 kietai virtų kiaušinių (L dydžio)
3 marinuotų agurkėlių
1 nedidelio svogūno
1 skardinės konservuotų žirnelių
3 v. šaukštų gero majonezo
1 a. šaukštelio Dijon garstyčių
druskos (priklauso nuo žuvies sūrumo)
šviežiai maltų juodųjų pipirų
 


Gaminimas:
Naudoti galima bet kokią rūkytą žuvį, su skumbre bus intensyvesnis skonis, aš rinkausi rūkytą menkę.
Iš žuvies kruopščiai išimkite kaulą ir ašakas. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Agurkus ir svogūną supjaustykite į labai smulkius kubelius. Žirnelius nusunkite ir sudėkite į žuvies, kiaušinių, agurkų mišinį.
Jeigu pastą dėsite į krepšelius, keletą žirnelių palikite dekoracijai. Įberkite druskos, pipirų, sudėkite majonezą bei garstyčias. Jei masė gaunasi sausa, įpilkite kelis šaukštus agurkų marinato skysčio.
Viską atsargiai išmaišykite, dėkite į šaldytuvą 0,5-1 val., o po to galite skanauti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai