Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 šaukštas Dijon tipo garstyčių
3 šaukštai baltojo vyno acto
1 šaukštelis acto
0,5 puodelio alyvų aliejaus
druskos
pipirų
2 puodeliai arbūzo, supjaustyto juostelėmis
1 puodelis agurkų juostelių (Agurkas)
0,5 svogūno, supjaustyto plonai
0,5 puodelio pekano riešutų puselių
1 šaukštelis cukraus
4 rūkytos vištienos krūtinėlės

Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite garstyčias, cukrų, actą, druską ir pipirus. Padėkite dubenį virš puodo su verdančiu vandeniu ir maišykite, kol sukrus ištirps. Pamažu plakdami šluotele supilkite aliejų. Užpilas turi būti šiltas.
Į užpilą sudėkite arbūzą, agurkus ir svogūnus bei atsargiai išmaišykite.
Pašildytas vištienos krūtinėles supjaustykite įžambiai, išdėliokite ant lėkštės.
Šaukštu sudėkite arbūzo mišinį ant viščiuko, pabarstykite pekano riešutais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai