Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l vandens 200 g rūgštynių (Rūgštynės) 1 svogūnas 200 g grietinės 2 tryniai druskos kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 3 riekelės batono aliejaus
kepimui
Gaminimas: Užverdame pasūdytą vandenį. Į jį suberiame kubeliais supjaustytą svogūną ir juostelėmis supjaustytas rūgštynes. Verdame 5 min. Paskaniname prieskoniais. Išplakame trynius ir jais užbaliname sriubą. Sudedame grietinę ir išmaišome. Patiekiame su
batono skrebučiais.
|
|
|
|
|