Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g neriebios mėsos be kaulų
30 g sviesto
3-4 skiltelės česnako
2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės)
1 šaukštas miltų
1 stiklinė rūgusio pieno
2 svogūnai
1 morka
1 salieras
1 poras
petražolių
pipirų
lauro lapelių (Lauro lapas)
druskos


Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies.
Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės.
Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels.
Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai