Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Raugas-300gr
Ruginiai miltai-2kg
Avižiniai dribsniai-200gr
Linų sėmenų miltai-200gr
Sėlenos-100gr
Cukrus -100gr
Druska-2-3 a.š.
Vanduo-1,3ltr

Gaminimas:
Miltus kartu su visais priedais išmaišiau ir užpyliau verdančiu vandeniu.Tada su mediniu šaukstu pamaišiau ir sudejau raugą. Gerai viską užminkiau ,uždengiau drėgna drobe ir palikau 12 val.naturaliai kilti.Vėliau perminkaiu ,ištepiau aliejumi bletą ,joje drėgnomis rankomis suformavau kepaliukus ,pašoviau i šaltą orkaitę ir kepiau 1,5 val 200 laipsnių temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2018 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai