Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sviesto
1/4 šaukštelio čiobrelių
1/4 šaukštelio mairūnų
1 1/4 l mėsos sultinio
600 g bulvių
1 saldžioji paprika
2 porai
druskos
juodųjų pipirų

Gaminimas:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Suberti džiovintus žalumynus, išmaišyti ir troškinti, kol pasklis aromatas.
Į keptuvą su svogūnu ir česnaku supilti sultinį ir užvirinti. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais ir iškart suversti į sriubą, kad nepatamsėtų.
Papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas, supjaustyti šiaudeliais ir suversti į sriubą. Virti uždengtame puode 10 minučių.
Nuvalytus porus perpjauti į 3 dalis, supjaustyti plonais žiedeliais, nuplauti, suberti į sriubą ir dar 5 minutes pavirti. Prieš patiekiant sriubą pagardinti druska ir pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai