Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 sūdytos silkės (su pieniais)
8 kornišonai
4 svogūnai
1 šaukštas Dižono garstyčių
1 šaukštas kaparių
1 stiklinė vyno acto
0,5 šaukštelio trintos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių
1 lauro lapas (Lauro lapas)
1 šaukštelis cukraus
3-4 žirneliai karčiųjų pipirų
3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
0,25 šaukštelio maltų pipirų

Gaminimas:
Užvirti pusę stiklinės vandens su actu, prieskoniais, cukrumi, citrinos žievele ir sultimis, dviejų svogūnų žiedeliais.
Pienius pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapariais ir užpilti ataušintu marinatu.
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, nuplauti, nusausinti.
Du svogūnus smulkiai sukapoti, išmaišyti su Dižono garstyčiomis ir maltais pipirais.
Šia mase aptepti kiekvieną silkės filė.
Ant kiekvienos silkės uždėti pusę kornišono, filė suvynioti ir persmeigti smeigtuku.
Rolmopsus sudėti į stiklainį, užpilti marinatu ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai