Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g veršienos 150 g kiaulienos 3 šaukštai grietinės 0,25 šaukštelio baziliko Pipirai 0,5 stiklinės rizoto ryžių 1 šaukštas pomidorų tyrės druska prieskoniai veršienai arba
kiaulienai
Gaminimas: Veršieną ir kiaulieną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputį. Verdame ryžius. Kol jie iki galo neisvirę, juos su
visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar troškiname apie 10 min. Skanaus.
|
|
|
|
|