Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 


400 g Rissoto Arborio ryžių
125 g šampinjonų

130 ml balto sauso vyno
1200 ml rusvojo veršienos sultinio ar vandens
25 g sviesto

40 g šalotinių ar paprastų svogūnų
40 g parmezano
1 ryšelis petražolių
Druskos ir baltųjų pipirų

 


Gaminimas:


Svogūnus pakepinkite svieste su aliejumi. Tuomet sudėkite ryžius ir kepkite, kol jie taps permatomi.
Supilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai skystį sugers, tuomet įpilkite daugiau. Ryžiai turi būti išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki.
Suberkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną. Viską išmaišykite.
 

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai