Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 saujelė džiovintų baravykų
2 šaukštai aliejaus
1-2 skiltelės česnako
200 g arborio ar carnaroli ryžių
150 ml balto vyno
1,5 l vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 šaukštas petražolių
1 šaukštas sviesto
Druska
Pipirai
50 g Parmezano sūrio


Gaminimas:
Į puodą dėti šaukštą sviesto ir smulkintą česnaką. Pakepinti, tada sudėti džiovintus bei išmirkytus baravykus, suberti ryžius ir likusį aliejų, išmaišyti ir apkepti 2 minutes. Ant viršaus pilti vyną ir kepti dar 2 minutes. Po 4 minučių ryžius užpilti sultiniu, išmaišyti ir virti tol, kol sultinio beveik nelieka. Ugnį sumažinti ir berti petražoles, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir dar pakaitinti apie 3-4 minutes. Patiekiant dėti risotto į lėkštę ir pabarstyti tarkuotu parmezano sūriu. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai