Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė maltų riešutų
1 šaukštas maltos natūralios kavos
1/2 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių

Gaminimas:
Atskirti trynius nuo baltymų. Standžiai suplakti baltymus, baigiant plakti įberti šaukštą cukraus. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, išmaišyti su riešutais, kava, maltais džiūvėsėliais bei kepimo milteliais, atsargiai viską išmaišyti su išplaktais baltymais.
Sudėti tešlą į tortinę ir iškepti nelabai karštoje orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
30 šokoladinių sausainių
100 g sviesto
250 g Maskarponės sūrio
0,8 stiklinės šokoladinio riešutų sviesto
0,5 stiklinės tirpinto pieniško šokolado
0,3 stiklinės rudojo cukraus
2 a. š. vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
0,6 stiklinės kapotų lazdyno riešutų


Gaminimas:
Sutrupinti sausainius iki smulkių trupinių ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Gauta sausainių ir sviesto mase iškloti kepimo popieriumi išklotos kepimo formos dugną ir kraštus.
Išplakti iki vientisos masės sūrį, šokoladinį riešutų sviestą, pienišką šokoladą, cukrų bei vanilinį cukrų.
Gautą masę sumaišyti su kiaušiniais ir riešutais.
Kepti apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai