Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
300 g miltų
50 g cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
150 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušinių tryniai
2 - 3 šaukštai šalto vandens
Įdarui:
250 g ricottos
80 g cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis citrinos sulčių
0,5 citrinos žievelės
2 kiaušiniai
Konservuoti persikai


Gaminimas:
Sumaišome miltus su cukraus pudra ir druska. Dedame margariną ir atsargiai maišome. Tada mušame kiaušinių trynius ir minkome tešlą, jei masė dar biri, įpilame šiek tiek vandens. Gerai išminkytą tešlą į kamuolį dedame į plėvelę ir į šaldytuvą, kur laikome 30 minučių.
Tešlą išminkome ir iškočiojame. Ją dedame į kepimo indą, išteptą margarinu. Dar kartą dedam į šaldytuvą 30 minučių.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje apie 12 minučių. Išimkite iš palikite atvėsti. Orkaitę palikite atvėsi iki 180 C laipsnių temperatūros.
Darome įdarą. Sumaišome ricottą, curkaus pudrą, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žieveles, kiaušinius kartu. Konservuotus persikus nusausiname ir išdėliojame ant iškepusio pyrago pagrindo ir užpilame ricottos masę.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 – 50 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai